privacy policy & disclaimer

 
PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT
 
Esveedee Consulting kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Esveedee Consulting , en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Esveedee Consulting verstrekt.
Esveedee Consulting kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres- Uw IP-adres
 
WAAROM ESVEEDEE CONSULTING GEGEVENS NODIG HEEFT
 
Esveedee Consulting verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan Esveedee Consulting uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.
 
HOE LANG ESVEEDEE CONSULTING GEGEVENS BEWAART
 
Esveedee Consulting verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan Esveedee Consulting uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.
 
DELEN MET ANDEREN
 
Esveedee Consulting verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
 
IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
 
Op de website van Esveedee Consulting worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Esveedee Consulting gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.
 
GOOGLE ANALYTICS
 
Esveedee Consulting maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Esveedee Consulting bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Esveedee Consulting te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Esveedee Consulting heeft hier geen invloed op. Esveedee Consulting heeft Google geen toestemming gegeven om via Esveedee Consulting verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.
 
GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
 
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@esveedee.be. Esveedee Consulting zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.
 
BEVEILIGEN
 
Esveedee Consulting neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Esveedee Consulting maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Esveedee Consulting verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Esveedee Consulting op via Info@Esveedee.be . www.Esveedee.be is een website van Esveedee Consulting . Esveedee Consulting is als volgt te bereiken:
Postadres: Magergoedhof 1 / 9041 Oostakker
Vestigingsadres: Magergoedhof 1 / 9041 Oostakker
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: BE 0818 320 506
Telefoon: 0476 53.60.53
E-mailadres: info@Esveedee.be